• info@boksverenigingdehaan.nl
  • open: ma t/m do van 18:00 tot 21:00

BOKSLESSEN

Bokslessen

We bieden verschilden groepslessen aan, dit doen we voor iedereen die wil leren boksen van elk niveau. Zo is er een groepsles voor alleen dames, ladies boksen wordt gegeven op woensdag avond door Laura Schalwijk.

Omdat wij de kwaliteit en veiligheid belangrijk vinden zijn al onze trainers door de Nederlandse Boks Bond (NBB) gekwalificeerd. Als je voor het eerst komt boksen helpen ze je met de techniek na enige tijd ze gepast gematcht worden met een buddy met wie je fijn kunt trainen.

Een regulieren les duurt 1 uur  en 15 min waar in een warming up, een kern en een coolingdown is verwerkt. na de les ben je natuurlijk vrij om nog even te blijven hangen of even te sparren in de ring.

Doordat onze boksvereniging aangesloten is bij de NBB kunnen we ook wedstrijd trainingen aanbieden en organiseren voor jong en oud talent.

Traning Shedule

maandag